Blog

Izrada internet prodavnice

Ukoliko želite da započnete prodaju preko interneta, izrada kvalitetne internet prodavnice je prva stvar koja će Vam biti potrebna!Sigurno ste već dosta čitali o prodaji preko interneta i načinima kako sve to funkcioniše i sada je došao trenutak da se informišete o ceni.

Cena izrade internet prodavnice

Sama internet prodavnica je komplikovana stvar, pa da bi dobili tačnu cenu prva stvar je da se odlučite između 2 varijante - što bi Marfi rekao "Da bi dobio nešto, prvo moraš da uradiš nešto drugo" :)
  1. Da li želite jedinstveno rešenje sa svojim zahtevima (programeri to zovu "custom")
  2. Ili ste za varijantu da uštedite a da dobijete OpenSource varijantu prodavnice
I jedna i druga opcija imaju prednosti i mane za Vas kao nekoga ko će to koristiti

Prednosti i mane custom internet prodavnice

Glavna prednost custom internet prodavnice je to što ono nema nikakvih ograničenja, sve što poželite može da se napravi baš onako kako ste zamislili, dok je osnovna mana to što razvoj može trajati dugo a samim tim i cena može biti poprilično visoka, pa se ovakva rešenja koriste samo za ozbiljne projekte gde je zahtevana velika brzina rada i visoka sigurnost podataka.

Cene custom rešenja kreću od 1000eur pa na dalje u zavisnosti od potreba, a tu bi obavezno trebalo ukalkulisati i troškove razvoja i održavanja kompleksnijeg sistema.

Prednosti i mane OpenSource internet prodavnice

Glavna prednost OpenSource internet prodavnice jeste to što može biti gotova za kraći vremenski period  (do mesec dana) ,imaćete sve opcije koje su Vam potrebne, a cena je obično neuporedivo niža od custom rešenja, ukoliko tek pokrećete internet biznis ovo je odlično rešenje za Vas! Mane su to što je OpenSource veoma izložen hakerskim napadima a ako sajt zaživi biće potreban i dosta jači server jer ovakva rešenja znaju da abnormalno koriste resurse koji im nisu potrebni. Cena ovakvog rešenja kreće od 700eur u zavisnosti od konkretnog zahteva, ali za ovaj iznos možete dobiti solidnu prodavnicu sa kojom ćete sigurno biti zadovoljni.

Zaključak

Predlog je da pretočite sve svoje želje na papir a zatim da nas kontaktirate kako bi Vam predložili najoptimalnije rešenje za Vaš biznis.

Takođe ukoliko Vam je potrebna neka konsultacija u procesu razmišljanja, nemojte oklevati da nas pozovete telefonom! Mi imamo preko 13 godina iskustva sa ovim stvarima i dosta iskustva

Garantujemo da ćete biti zadovoljni uslugom, a više o tome šta smo do sada uradili možete pogledati klikom na baner ispod:

izrada internet prodavnice.

Podelite sa prijateljima

Novi projekti

Music Awards Ceremony 2018Best MachinesVolimModellina CreativeMinottiCef FairSkycomVila EE Hodžić

Blog

31.12.2016.
Izrada internet prodavnice

08.06.2015.
Kako unaprediti prodaju preko interneta ?

10.04.2015.
Izrada web portala