Uspeh ne merimo po tome što nudimo pouzdana rešenja i brzu uslugu, već po tome što naši klijenti vremenom postaju naši prijatelji!

Besplatne konsultacije

Za sve konsultacije možete poslati upit preko forme, pozvati nas telefonom ili preko Skype-a, a mi ćemo pokušati da Vam pomognemo u najkraćem roku!


Upoznajte nas

Predrag

Dobrodošli, ja sam Predrag, osnivač sam Explicit-a i potrudiću se da vam pomognem oko odabrira pravog rešenja i svih važnih informacija vezanih za projekat.

Imam više od 12 godina profesionalnog iskustva u oblasti projektovanja poslovnih rešenja i web razvoja, a do sada sam uspešno realizovao preko 200 online projekata.
Vojislav

Ja sam Vojislav i mene uglavnom nećete direktno kontaktirati obzirom da sam zadužen za vođenje programerskog dela posla. Prvi web sajt sam napravio 2003. godine i od tada sam učestvovao u realizaciji većine projekata iz našeg portfolia. Završio sam ETF u Beogradu i po struci sam inženjer računarske tehnike i informatike, a pored programiranja profesionalno se bavim i fotografisanjem.

Duško

Ja sam Dušan, čovek iz senke. Veliki sam ljubitelj ekstremnih sportova, Symfony Framework-a i specijalista za realizovanje nemogućih misija. Najistrajniji sam borac naše male jagnjeće brigade!
Miloš

Ja sam Miloš, svetski sam internet putnik i poznavalc svakog dela ove naše planete. Kada me neko pita gde da se nađemo, pošaljem mu GPS koordinatu sa 6 decimala.

Za više informacija o tome šta i kako radimo, posetite stranu o nama.

Kontakt podaci

Lokacija
Pon/Sre/Pet: Vatroslava Jagića 5, Crveni krst
Uto/Čet: Dušana Vukasovića 53, Novi Beograd
Radno vreme
Pon - Sub: od 10h do 18h Ne radimo - Pošaljite poruku
Kontakt
+381 63 414 552
Skype
pre.drag.markovic
Podaci o firmi
Logista
PIB - 107910195
MB - 63079219
TR - 145-21591-95

Explicit je od 2017. deo ComIT International

ComIT
PayPal payment