Lepo je imati ideje, ali ako ih ne sprovedete u delo zauvek će ostati samo ideje!!!

Blog


Izrada internet prodavnice

05.08.2021.


Izrada internet prodavnice

Ako počinjete da se bavite prodajom preko interneta, izrada kvalitetne i pouzdane internet prodavnice je prva stvar koja će Vam biti potrebna!

Kako unaprediti i povećati prodaju preko interneta

03.03.2021.


Kako unaprediti i povećati prodaju preko interneta

Prodaja preko interneta se znatno omasovila, tako da više nije dovoljno samo da postojite, već se morate i boriti za svakog klijenta.

Naravno kao i za sve drugo - nema jednostavnog a ni komplikovanog rešenja, samo treba zavrnuti rukave...

U sledećem tekstu navodim 8 možda najvažnijih stvari koje ozbiljno mogu povećati prodaju preko interneta, poboljšati mišljenje korisnika o brendu i staviti vas u lidersku poziciju!

Internet reklamiranje

28.07.2020.


Internet reklamiranje

Internet reklamiranje je skup alata za dostavljanje promotivnih poruka ljudima širom sveta, koristeći Internet kao globalnu marketing platformu.

Kako su se tokom 1990-ih razvijale web tehnologije, Internet reklamiranje se pojavilo kao virtualni ekvivalent tradicionalnim marketing metodama poput TV i radio oglasa, novinskog oglašavanja, bilborda itd. U 2020. će kompanije potrošiti skoro isto novca na digitalno oglašavanje kao i na tradicionalne oglase u štampanim medijima, TV i radiu zajedno.

Otkrijmo zašto je Internet reklamiranje postalo toliko popularno i istražimo njegove najčešće korišćene tipove - marketing putem pretraživača, marketing putem emaila, oglašavanje na društvenim mrežama, baneri i još mnogo toga.SEO optimizacija

07.05.2020.


SEO optimizacija

SEO je skraćenica od "search engine optimization" što znači optimizacija web sajtova za pretraživače. Među pretraživačima trenutno ubedljivo dominira Google pretraživač po broju korisnika, tako da mnogi pod optimizacijom sajtova za pretraživače podrazumevaju da je to optimizacija web sajta za Google pretraživač.

Izrada web portala

30.12.2018.


Izrada web portala

U poslednje vreme smo svedoci naglog porasta broja web portala koji svojim vlasnicima donose primamljujuće zarade! Samim tim, sve više ljudi se interesuje za način, cenu izrade i održavanja web portala, pa ovde želimo da Vam predočimo moguća rešenja i okvirne cene...

Preporučite nas

Besplatne konsultacije

Ako pokrećete novi projekat ili želite da se sredi nešto što već imate, pošaljite nam sve detalje a mi ćemo predložiti najbolje rešenje za predviđeni budžet!