Naš cilj nije izrada web sajtova koji će samo biti lepi
već web sajtova koji će povećati prodaju!
izrada web sajtova, izrada web sajta

Izrada web sajtova

Web sajt je jedini marketinški alat koji je 24h dostupan svakom kupcu i definitivno najbolje sredstvo za prodaju koje postoji!

Za razliku od drugih medija (gde reklama samo proleće pred očima), posetilac sajta je PRAVI KUPAC i on je tu došao jer se interesuje za ono što nudite, u vreme koje mu odgovara, bez ikakvog pritiska i želi detaljno da se informiše ili izvrši kupovinu.

Profesionalno napravljen web sajt igra ulogu dobrog prodavca, i njegova svrha je da animira kupca i zaključi prodaju.

Čemu treba težiti prilikom izrade

Izrada web sajta treba da bude temeljna, i on treba da ispuni 4 kriterijuma:
  • Da reši problem korisnika,
  • Da na profesionalan način prezentuje firmu,
  • Da preko njega brzo i lako uspostavite kontakt sa novim klijentima i
  • Da uz pomoć njega povećate prodaju!

Kako vam možemo pomoći ?

Mi imamo preko 10 godina iskustva u izradi web sajtova koji na najbolji način prezentuju Vaše poslovanje, dovodeći kupce, gradeći brend i povećavajući prodaju! (pogledajte naše reference)

Prilikom izrade web sajta, veliku pažnju posvećujemo optimizaciji za pretraživače i promociji, i na taj način omogućavamo da sajt bude dobro pozicioniran na pretraživacima i da dobije potreban saobraćaj kako bi doneo profit u kratkom periodu.

Bez obzira da li pokrećete novi web sajt, ili želite da redizajnirate i unapredite postojeći, potrudićemo se da Vam ponudimo najbolje rešenje za konkretnu situaciju!

Cena izrade web sajta

Cena izrade web sajta zavisi od vremena koje je potrebno da se on napravi.

Primera radi, cena izrade mini prezentacije iznosi 69 EUR, manjeg statičkog web sajta 200 EUR, za manji sajt sa CMS sistemom treba izdvojiti oko 400 EUR a internet prodavnicu oko 700 EUR, dok bi za izradu web portala i custom web aplikacija trebalo izdvojiti i više.

Preporučite nas

Besplatne konsultacije

Ako pokrećete novi projekat ili želite da se sredi nešto što već imate, pošaljite nam sve detalje a mi ćemo predložiti najbolje rešenje za predviđeni budžet!