Dovođenje posetilaca na sajt bez predhodnog plana
je isto kao da probušenu kofu dopunjavate vodom!
reklamiranje i oglasavanje na internetu

Reklamiranje / oglašavanje na internetu

Ako želite da za kratko vreme dođete do velikog broja korisnika i ostvarite brzu prodaju, paralelno sa optimizacijom za pretraživače je neophodno raditi i oglašavanje na internetu.

Trend masovnog prelaska na internet oglašavanje je vidljiv i kod nas jer to je trenutno najjeftiniji i najučinkoviti vid reklame - i do 100 puta je jeftiniji od novinske, radio ili TV reklame a moguće ga je usmeriti na određene segmente tržišta (pol, starost i geografsko područje) što ni jedan drugi medij ne može, a što dovodi do značajnih ušteda novca!

Šta treba znati pre oglašavanja ?

Ukoliko oglašavanje radite bez plana i sa lošim sajtom, velika je šansa da ćete se razočarati rezultatom - naš predlog je da se web sajt prvo sredi i optimizuje, pa tek onda oglasi jer to donosi daleko bolji rezultat!

Šta Vam mi nudimo

Mi imamo dugogodišnje iskustvo u pripremi i realizaciji internet kampanja i u mogućnosti smo da uspešno sprovedemo bilo koji tip kampanje (radili smo sa malim budžetima od 100 EUR mesečno ali i sa budžetima od 1000+ EUR dnevno tako).

Saradnju počinjemo tako što nam se obratite navodeći konkretne proizvode/usluge koje treba oglasiti, željenim budžet i vreme trajanja kampanje. Na osnovu toga ćemo napraviti plan i predlog, i ukoliko se složite sa predlogom odmah možemo započeti realizaciju.

Preporučite nas

Besplatne konsultacije

Ako pokrećete novi projekat ili želite da se sredi nešto što već imate, pošaljite nam sve detalje a mi ćemo predložiti najbolje rešenje za predviđeni budžet!
Konsultacije

Novi projekti

Atelje ukusaIgračke ZvrčkeSwiss Luxury Store4 urban kidsSkockaj SeSrebrni NakitRasadnik GardenPribor za pecanje

Blog

28.07.2020.
Internet reklamiranje

07.05.2020.
SEO optimizacija

03.03.2019.
Izrada internet prodavnice