Dovođenje posetilaca na sajt bez predhodnog plana
je isto kao da probušenu kofu dopunjavate vodom!
reklamiranje i oglasavanje na internetu

Reklamiranje / oglašavanje na internetu

Ako želite da za kratko vreme dođete do velikog broja korisnika i ostvarite brzu prodaju, paralelno sa optimizacijom za pretraživače je neophodno raditi i oglašavanje na internetu.

Trend masovnog prelaska na internet oglašavanje je vidljiv i kod nas jer to je trenutno najjeftiniji i najučinkoviti vid reklame - i do 100 puta je jeftiniji od novinske, radio ili TV reklame a moguće ga je usmeriti na određene segmente tržišta (pol, starost i geografsko područje) što ni jedan drugi medij ne može, a što dovodi do značajnih ušteda novca!

Šta treba znati pre oglašavanja ?

Ukoliko oglašavanje radite bez plana i sa lošim sajtom, velika je šansa da ćete se razočarati rezultatom - naš predlog je da se web sajt prvo sredi i optimizuje, pa tek onda oglasi jer to donosi daleko bolji rezultat!

Šta Vam mi nudimo

Mi imamo dugogodišnje iskustvo u pripremi i realizaciji internet kampanja i u mogućnosti smo da uspešno sprovedemo bilo koji tip kampanje (radili smo sa malim budžetima od 100 EUR mesečno ali i sa budžetima od 1000+ EUR dnevno tako).

Saradnju počinjemo tako što nam se obratite navodeći konkretne proizvode/usluge koje treba oglasiti, željenim budžet i vreme trajanja kampanje. Na osnovu toga ćemo napraviti plan i predlog, i ukoliko se složite sa predlogom odmah možemo započeti realizaciju.

Preporučite nas

Besplatne konsultacije

Ako pokrećete novi projekat ili želite da se sredi nešto što već imate, pošaljite nam sve detalje a mi ćemo predložiti najbolje rešenje za predviđeni budžet!