Da li ste znali da samo u Srbiji Facebook svaki dan poseti preko 2 miliona ljudi i da je to odlično mesto za promociju?
Izrada Facebook aplikacija

Izrada Facebook aplikacija

Svi znamo da je preporuka najvažnija kada treba da se odlučimo za neki proizvod ili uslugu, a cilj facebook aplikacija je da na interesantan način animirate svoje korisnike i podstaknete ih da Vas oni preporuče prijateljima! Na taj način širite svest o brendu i podstičete kupovinu baš Vaših proizvoda ili usluga.

Ono što je po meni možda najveća prednost, je to što aplikacije možete oglasiti željenim polnim i starosnim grupama na precizno definisanoj teritoriji!

Facebook aplikacije su zapravo klasične web aplikacije koje se povezuju sa Facebook stranama. Mogućnosti ovih aplikacija su manje-više neograničene, a najčešći primeri su:
  • Razne vrste nagradnih igara
  • Ankete
  • Sakupljanje kupona za popuste
  • Foto takmičenja

Cene Facebook aplikacija

Cene Facebook aplikacija se kreću od 50 EUR pa na dalje u zavisnosti od same ideje koju je potrebno realizovati. Da biste dobili preciznu cenu, potrebno je da nam dostavite detaljno objašnjenje šta aplikacije sve treba da sadrži i na koji način da funkcioniše.

Preporučite nas


Besplatne konsultacije

Ako pokrećete novi projekat ili želite da se sredi nešto što već imate, pošaljite nam sve detalje a mi ćemo predložiti najbolje rešenje za predviđeni budžet!

Novi projekti

Music Awards Ceremony 2018Best MachinesVolimModellina CreativeMinottiCef FairSkycomVila EE Hodžić

Blog

31.12.2016.
Izrada internet prodavnice

08.06.2015.
Kako unaprediti prodaju preko interneta ?

10.04.2015.
Izrada web portala