Da li ste znali da samo u Srbiji Facebook svaki dan poseti preko 2 miliona ljudi i da je to odlično mesto za promociju?
Izrada Facebook aplikacija

Izrada Facebook aplikacija

Svi znamo da je preporuka najvažnija kada treba da se odlučimo za neki proizvod ili uslugu, a cilj facebook aplikacija je da na interesantan način animirate svoje korisnike i podstaknete ih da Vas oni preporuče prijateljima! Na taj način širite svest o brendu i podstičete kupovinu baš Vaših proizvoda ili usluga.

Ono što je po meni možda najveća prednost, je to što aplikacije možete oglasiti željenim polnim i starosnim grupama na precizno definisanoj teritoriji!

Facebook aplikacije su zapravo klasične web aplikacije koje se povezuju sa Facebook stranama. Mogućnosti ovih aplikacija su manje-više neograničene, a najčešći primeri su:
  • Razne vrste nagradnih igara
  • Ankete
  • Sakupljanje kupona za popuste
  • Foto takmičenja

Cene Facebook aplikacija

Cene Facebook aplikacija se kreću od 50 EUR pa na dalje u zavisnosti od same ideje koju je potrebno realizovati. Da biste dobili preciznu cenu, potrebno je da nam dostavite detaljno objašnjenje šta aplikacije sve treba da sadrži i na koji način da funkcioniše.

Preporučite nas

Besplatne konsultacije

Ako pokrećete novi projekat ili želite da se sredi nešto što već imate, pošaljite nam sve detalje a mi ćemo predložiti najbolje rešenje za predviđeni budžet!
Konsultacije

Novi projekti

Atelje ukusaIgračke ZvrčkeSwiss Luxury Store4 urban kidsSkockaj SeSrebrni NakitRasadnik GardenPribor za pecanje

Blog

28.07.2020.
Internet reklamiranje

07.05.2020.
SEO optimizacija

03.03.2019.
Izrada internet prodavnice