Blog

Kako pokrenuti sopstveni biznis ?

Pozivamo sve mlade i ambiciozne osobe, zaljubljenike u internet i društvene mreže željne znanja, i koji žele sebi obezbede dodatni prihod da nas kontaktiraju


Da li ste nekada razmišljali o dodatnoj zaradi ? Naravno da jeste... Poslovanje na internetu je sve zastupljenije, na relativno lakim poslovima, koji oduzimaju par sati dnevno, možete zaraditi 50, 100 ili preko 500 EUR mesečno u zavisnosti od Vaših sposobnosti!

Kakav je to posao u pitanju ?

U pitanju je posao vođenja i razvoja web portala. Posao obuhvata kreiranje sadržaja na sajtu, razvoj komunikacije sa ljudima i partnerske mreže.

šta je dobro kod ovog posla ?

Nikoga nećete moliti niti vući za rukav da nešto kupi ili da mu nešto kažete!
Posao se svodi na pružanje korisnih informacija posetiocima... Ko bi rekao da i od toga može da se zaradi...

šta mi pružamo ?

 • Konsultacije
 • Resurse - Pokretanje sopstvenog portala je dug i težak proces koji zahteva stalne novčane izdatke za server, programere i održavanje sistema.
 • Mentorstvo - Nije sve tako lako kao što izgleda, svaki posao ima gomilu prepreka a mi ćemo se potruditi da to učinimo što bezbolnije.

Da li je ovaj posao za Vas ?

Da li Vas karakterišu sledeće osobine:
 • Odgovorni ste i organizovani
 • Radni i IZUZETNO samoinicijativni - ovde Vas niko ne vuče za rukav a zarada ili propast zavisi samo od Vas
 • Znate engleski jezik - ovo je nešto što se podrazumeva
 • Provodite na internetu i društvenim mrežama dosta vremena a imate želju da i sami pokrenete svoj internet biznis
Ukoliko na bar jednu stavku odgovorite negativno, ovo nije posao za Vas. Ukoliko ste pozitvno odgovorili na sve možete nastaviti sa čitanjem

Odakle početi ?

 1. Uzmite papir i olovku i napravite koncept - kažite nam na kakvom projektu bi voleli da radite, da li vezan za Srpski ili Engleski jezik, kojoj niši korisnika je namenjen (koja je tematika), koliko potencijalnih korisnika može imati za mesec ili godinu dana...
 2. Da li sami planirate da radite na projektu ili imate neku ekipu, ako je imate ko će šta da radi i kakva prava da ima ?
 3. Definišite koliko sati svaki dan možete raditi na svom projektu - budite 100% realni
 4. Napišite par reči o sebi i kada možete početi da radite
 5. Pošaljite nam sve to putem kontakt forme a mi ćemo Vam se javiti za koji dan

Zarada

Sve funkcioniše veoma jednostavno - portal koji ima kvalitet i veliku posetu generisaće profit, Vi unosite kreativnost i rad, mi pokrivamo troškove i pružamo mentorstvo, ukoliko napravimo profit delimo ga 50%/50%, ukoliko projekat propadne mi snosimo sve troškove.

Dakle, nemate nikakve troškove a da li će biti zarade zavisi samo od Vašeg rada - ukoliko se vredno radi i pokazuje kvalitet, uspeh je prisutan u 99.99% slučaja.

Imate neko pitanje za nas? Pošaljite nam poruku


Podelite sa prijateljima